van haber

samsun haber

a

CHP’li Özel’den Erdoğan’a dava yanıtı!

CHP’li Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dava yanıtı gecikmedi. Özel, “Soy ismime yaptığı göndermeyi avukatı Ahmet Özel’e bırakıyorum” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine açtığı tazminat davasıyla ilgili, “Bugünün haberi bana tazminat davası değildir. Bugünün haberi, kendisine ‘diktatör bozuntusu’ dediğim gerekçesiyle açtığı 250 bin TL’lik tazminat davasının reddedilmiş olmasıdır” açıklamasını yaptı.

Özel, katıldığı televizyon programında Erdoğan’ın soy ismiyle ilgili ifadelerine de tepki gösterdi.

“Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı boyunca ona yapılan ve en ayıpladığım saygısızlığın soyisim üzerinden etnisite, din ve mezhep göndermeleri yapan ırkçı tahliller olduğunu bir kez daha kayda geçirmek isterim” diyen Özel, “Maalesef kendisinin de bu ayıplı duruma kalkıştığı anlaşılıyor. Soyisimle uğraşmak, acizliktir, tükenmişliktir ve tehlikelidir. Soy ismime yaptığı göndermeyi avukatı Ahmet Özel ile kendi partisindeki Özel soy isimli Isparta ve Hatay milletvekillerinin ve ailelerinin takdirlerine bırakıyorum. Meselenin esasına yönelik bir şey söyleyemeyip, soy isimle dalga geçmek,acizliktir” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Özkan İçişleri’ne bayramlk önlemleri sordu

HIZLI YORUM YAP