van haber

samsun haber

a

Gaziantep’te 20 senelik asfalt yenilendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde Kalyon Kavşağı ve İlbank Kavşağı arasında kalan yolda altyapı çalışmaları tamamlandı, D-400 yolu istikametinde yeni asfalt ve bisiklet yolu yapıldı.

GAZİANTEP (İGFA)- Şehrin önemli güzergahlarının başında gelen ve araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Fevzi Çakmak Bulvarı’nda yürütülen kademeli altyapı çalışmaları tamamlanarak 20 yıllık asfalt yenilendi. Ulaşımın rahatlaması ve sağlıklı bir araç sürüşü için ekipler titizlikle çalıştı.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMAYLA BİSİKLET YOLLARINA 1 KİLOMETRE DAHA EKLENDİ

Yaklaşık bir kilometrelik hatta yürütülen yenileme çalışmalarında ayrıca İlbank istikametine denk gelecek şekilde yeni bisiklet yolu yapıldı. Mevcut bisiklet yolun devamı niteliğinde olan yeni hat, bisiklet sürüşünde güvenlik ve konfor sağlayacak.

Bulvar üzerinde çalışma yürütülen alanda Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) bin 800 metre duktil boru yenileme imalatı yaparken, şiddetli yağışlarda göllenme ihtimali olan alanlarda ise yağmur kanallarının bakımını ve gerekli görülen yerlerde yapımı gerçekleşti. Hat üzerinde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında ayrıca ilgili kurumlarca telefon, internet, elektrik hatlarında yenileme ve yeni hat çalışmaları yapıldı. Trafik ışıklarda ve mobese kameralarında oluşan altyapı arızaları giderildi, hat kontrolleri yapıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kayseri Büyükşehir’den tarıma 3 ayda 25 milyon TL’lik 3 bin ton ‘tohum’ desteği

HIZLI YORUM YAP