SAMSUN HABER
Gündem 19.06.2025 - 10:19

İstanbul’da babadan çocuğuna şiddet! 8 kardeş devlet korumasında

İstanbul’da bir babanın kızını darp ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğu ve 7 kardeşini devlet korumasına

İstanbul’da babadan çocuğuna şiddet! 8 kardeş devlet korumasında
Görseli Büyüt

İstanbul’da bir babanın kızını darp ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğu ve 7 kardeşini devlet korumasına aldı, baba hakkında suç duyurusunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - İstanbul’da bir babanın kızına şiddet uyguladığına dair görüntülerin basın ve sosyal medyada yayılması üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Bakanlık, emniyet birimlerinin olaya müdahalesiyle birlikte il müdürlüğü ekiplerinin hızlıca çalışma başlattığını duyurdu.

Yapılan incelemelerde, şiddet mağduru çocuğun 7 kardeşiyle birlikte yaşadığı belirlendi. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından 8 kardeş devlet koruması altına alındı.

Bakanlık, şiddet uygulayan baba hakkında suç duyurusunda bulunarak, hukuki sürecin takipçisi olacağını ve babanın en ağır cezayı alması için çalışacağını açıkladı.

Şeytanın Avukatı AI Modülü

Bu haberde sunulan görüşlerin tam tersini, yapay zekanın objektif anti-tezleriyle inceleyin.

Etiketler: #Gündem

Tartışmaya Katılın

0 Yorum
💬

İlk yorumu siz yapın!

Bu haber hakkında ne düşündüğünüzü diğer okuyucularla paylaşın.

Sıradaki Haber Yükleniyor...

"Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için sitemizde çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı Bilgi