van haber

samsun haber

a

Nubya Garcia ile Sons of Kemet cazın sıra dışı ve eşsiz tınılarını 29 Mayıs’ta Zorlu PSM sahnesine taşıyacak

Zorlu PSM, bu yıl 30’uncu yıl dönümünü kutlayan dünyaca ünlü EFG Londra Caz Festivali’ni özel bir konser serisi ile İstanbul’daki cazseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Üç gün boyunca sürecek beş konser ile dinleyicilerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan Zorlu PSM caz ustalarından Nubya Garcia ile Sons of Kemet’i 29 Mayıs’ta cazseverlerle buluşturacak.

Tarihindeki ilk uluslararası açılımını Türkiye’ye yapacak olan Londra Caz Festivali, 30. yıl dönümünde 29 Mayıs’ta Nubya Garcia ile Sons of Kemet’i ağırlayacak. İngiliz caz sahnesinin ödüllü ismi Nubya Garcia ile dünyanın dört bir yanından oluşan çok sesli bir kolektif olan Sons of Kemet, 29 Mayıs Pazar akşamı London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival kapsamında Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak!

İlk albümü ‘Source’ ile dünya çapında büyük beğeni toplayarak Rolling Stone tarafından ‘Ayın Albümü’ seçilen, birçok prestijli medya kuruluşu tarafından övgü yağmuruna tutulup Pitchfork ‘En İyi Yeni Müzik’ ödülünü kazanarak adını şimdiden müzik tarihine yazdıran tenor saksafoncu ve besteci Nubya Garcia, Türkiye’deki hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. Dünyanın dört bir yanındaki müzisyenlerden oluşan, İngiltere merkezli, modern caz grubu olan serbest caz, Afrika ritimleri ve modları ile Karayip dub ve Orta Doğu tınılarını birleştirdiği seslerin ünlü saksofoncu, klarnetçi ve besteci Shabaka Hutchings tarafından yönetildiği Sons of Kemet, 29 Mayıs akşamı cazseverlere sıra dışı tınılar sunacaklar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cahit Berkay ve Cengiz Özkan’dan Müzik Ziyafeti

HIZLI YORUM YAP