van haber

samsun haber

a

SAYGINLAR Nakliyat Belarus Lojistik Hizmetleri

Belarus lojistik hizmetleri kapsamında son derece başarılı olan firmamız, Türkiye Belarus arası ithalat ve ihracat ürünlerinin taşınmasını gerçekleştirmektedir. Firmamız Saygınlar Nakliyat Belarus’a yüklerinizi götürebilmek için haftanın belirli günlerinde İstanbul’da yer alan depolarımızdan nakliye çıkışı yapmaktadır. Belirlenmiş günleri firmamızı arayarak öğrenebilirsiniz.

Belarus ‘’Beyaz Rusya’’ adı ile bilinen bir Avrupa ülkesidir. Türkiye ile ikili ilişkileri orta segmentte olan Belarus nakliye yoğun çalışma faaliyetlerini sürdürdüğümüz ülkeler arasında yer almaktadır. Taşımacılık hizmetlerinde pek çok başarıya imza atan firmamız sektörün lider isimleri arasında yer alır. Karayolu, havayolu ve denizyolu taşımacılık biçimlerini kullanan Saygınlar Nakliyat müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Siz de ağır yük, parsiyel, frigo ve konteyner taşımacılığı gibi tüm yük nakliyeleriniz için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Belarus Frigo Nakliye

Belarus frigo nakliye hizmetleri kapsamında müşterilerimize 10 yılı aşkın tecrübemiz ile başarılı işlere imza atmaktayız. Soğuk zincir ürünlerini kasteden frigo taşımacılık için öz mal araçlarımızı ve ihtiyaç durumunda kiralık tırlarımızı kullanmaktayız. Sektörde deneyimli şoförlerimiz ile birlikte frigo taşımacılık yapmakta ve her bir ürünün gereksinim duyduğu artı eksi sıcaklığı ayarlamaktayız. Böylece yol boyunca ürünleriniz bize verdiğiniz şekilde sağlam kalmaktadır.

Firmamız Saygınlar Nakliyat soğuk zincir ürünlerinin nakliyesini gerçekleştirirken Transport CO sertifikası ile hizmet sunmaktadır. Avrupa standartlarına uygun olacak şekilde frigofik tırlar ile ısı sensörlü kasalarını ayarlayarak ülkeye ürünlerinizi taşımaktadır. Siz de bitki, meyve, sebze, kimyasal ve tıbbi ürünlerinizi Belarus’a firmamız aracılığı ile sevk edebilirsiniz.

Belarus Parsiyel Nakliye

Belarus parsiyel nakliye kapsamında firmamız parça eşya taşımacılığı hususunda son teknolojik yöntemlerini kullanmaktadır. Tamamen parsiyel nakliye için dizayn edilmiş araçları ile ve tecrübeli şoförleri aracılığıyla bu hizmeti gerçekleştiren firmamız uygun fiyat garantisi ile bu hizmeti vermektedir. Parsiyel taşımacılık hizmetleri diğerlerine göre daha avantajlıdır. Haftanın 2 günü ülkemizden Belarus’a çıkış yapılmaktadır ve aynı araçta farklı müşterilerimizin yükleri taşındığı için bekleme olmamaktadır. Böylece hem müşteri memnuniyeti hem de hız aynı anda sunulmaktadır.

Sizler de parsiyel yükleriniz için firmamız ile irtibata geçerek randevu oluşturabilirsiniz. Mobilya, elektronik eşya, fatura, beyaz eşya ve özel şahsi eşyalarınızı parsiyel taşımacılık kapsamında ülkeye gönderebilirsiniz.

Belarus Nakliye Fiyatları

Belarus nakliye fiyatları müşterilerimize uygun skalada verilmektedir. Ancak ücretler çeşitli kriterlere göre farklılık gösterir. Taşınacak yük miktarı, ağırlık, teslimat noktaları ve kullanılacak taşımacılık hizmeti ücretlerimizi belirler. Konu hakkında detaylı bilgi alabilmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

https://www.sayginlartransport.com.tr/belarus-nakliye/ Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edin.

Befunky nedir başlıklı makale ilginizi çekebilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Entrümpelung: Wien’de Evinizi Düzenlemek İçin İhtiyacınız Olan Hizmet

HIZLI YORUM YAP